Velgørenheds koncert

Jeg er glad for at kunne præsentere et helt specielt job. Jeg har altid støttet op omkring velgørenheds arrangementer, derfor glæder jeg mig til at bidrage med en mini koncert. Stafet For Livet er en 18-24 timers holdaktivitet, der sætter fokus på kræftsagen. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Det sker gennem oplysning, aktiviteter og underholdning. Det er anden gang jeg deltager og jeg ser frem til en god koncert til ære for de kræftramte.

Tiltag på vej

Til jer der følger med her på siden vil inden for de næste par uger kunne se nogle nye tiltag, i form af jobs og andre spændende ting. I skal vide at jeg er glad for jeres støtte og loyalitet. Uden jer var jeg ingenting i betyder alt. Jeg glæder mig til at komme ud og spille mit nye materiale for jer i fremtiden.

Nye live datoer + Facebook site

Jeg har lige opdateret datoer under live siden. Det ene er et åbent arrangement der hedder Mosten Race Day Awards. Det er en musik konkurrence hvor du kan vinde et live gig på den store scene. Jeg ville blive utrolig glad hvis du ville komme og støtte mig. Du kan se mere på Mosten Race Day Award. Det andet job er akustisk og desværre lukket for offentligheden.

Ny Facebook side

Jeg har oprettet en ny side på Facebook, hvor du kan følge Benjamin Nybo som artist. Jeg ville være glad hvis du ville anbefale dette til dine venner da din støtte betyder alt. Jeg glæder mig til at høre fra dig på Facebook og evt. besvare dine spørgsmål.

Nye melodier

Jeg arbejder i øjeblikket på en masse nyt og fedt materiale. Sangskrivningen går forrygende – det nyeste nummer hedder Alone Tonight og omhandler følelsen af at stå alene i en kold verden.  F.eks når man er gået fra sin kæreste og skal have en hverdag til at fungere, kun ved at være sig selv.

Mere info følger så kig endelig forbi engang imellem.